lördag 8 januari 2011

Varm potatissallad.

4 portioner

4 ark ugnsfolie
12 medelstora kokta potatisar
1 knippe rädisor
1/2 dl olivolja
2msk kapris
4 sardellfileér hackade 
3 msk finhackad persilja
3 msk finhackad dill
nymald vitpeppar
Varm Grill.

Dela eller skiva potatisen grovt, skiva rädisorna
Fördela potatis och rädisorna på folie arken
 Blanda de övriga ingredienserna och skeda blandningen över potatis och rädisor. Krydda med nymald vitpeppar
Förslut paketen noga och grilla 6-10 minuter. Lägg gärna paketen på en tallrik eller skärbräda av trä till de skall serveras.

Avnjutes med fördel med en (eller flera!!!!) väl kalla mörka pilsner, eller varför inte ett kylt vitt vin...
Bon Appetite.    :-)))))

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar