onsdag 14 december 2011

Spansk pasta med chorizo, bratwurst eller "het" chilikorv.

Till denna pasta kan du med fördel använda dig av någon av det i överskriften uppräknade korvarna eller annan smakrik korv som passar  (gärna färska och ej vakuumpackade korvar, för smakens skull)

4 portioner

ca 400 g tagliatelle
3 dl tomatjuice
1 vitlöksklyfta
4 chorizokorvar, eller vad du tycker passar
1 knippe salladslök

Passande grön sallad till

Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen

Häll tomatjuicen i en panna, pressa i vitlöken och koka upp
Skiva korv och lök
Lägg korven och löken i pannan och sjud under lock i ca 5 minuter till simmig konsistens

Serveras tillsammans med pastan och en grön sallad

Dryck..mineralvatten, isvatten, "blaskig" öl (typ lager) eller ett enklare rött vin

1 kommentar: