fredag 8 april 2011

Grillade Majskolvar....med choritzo och sötpotatis.

10 personer, eller hungriga campare.

5 majskolvar. 
10 shoritzokorvar
4 sötpotatisar  ( drygt ett kilo)


Grillolja:
1 dl rapsolja eller olivolja.
2 tsk sambalolek
2 tsk flingsalt.

Skär majskolvarna mitt i tu.
Skär små snitt i korven  (ser trevligare ut efter stekning/grillning)
Skrubba potatisarna och skär dem i cm-tjocka skivor.  
Blanda olja och sambalolek.
Pensla majskolvar och sötpotatisen med oljan.
Grilla korv, majskolvar och sötpotatisen ca 5 minuter på varje sida.
Strö flingsaltet på majskolvar och sötpotatisen.
Dels korven och lägg upp det grillade på fat/tallrikar. 

Garnera ev, med röd chili.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar